Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tento článek byl administrátorem vyřazen z hlavní strany Blogu iDNES pro údajné porušení Kodexu blogera v oblasti politické reklamy. 8-o8-o8-o

0 1
možnosti

Proč vás tak drásá, když někdo napíše, že Zeman vyhraje (v 1. kole)? Vaše nevyzrálá osobnost? Zaťukám si na čelo a jdu dál, ne?

Vadí vám pomluvy zemanovců. Doufám, že vám vadí i umělé hledání chyb na něm, včetně záměrného přikládání "ilustračních" fotografií, kde vypadá příšerně (nezdravě), zatímco když se podíváte na den staré video, vypadá vcelku normálně. Toto je mnohem horší, protože to nepoužívají běžní lidé, ale novináři, kteří by měli informovat objektivně. Nedivte se, že lidé čím dál méně věří mainstreamu. Poznají propagandu a manipulace.

Píšete: "...ale výzva určitě nemluví o žádném přijímání imigrantů." Proč lžete? Píše se tam např.: "Všem, kdo v Evropě hledají útočiště, by mělo být zajištěno bezpečí a důstojné zacházení."

Prezident sice neurčuje migrační politiku, ale může se snažit ji některým směrem ovlivňovat a je dobře, když alespoň někdo říká nahlas názory většiny lidí na migraci. Je také rozdíl, jestli bude prezident slabý, přebírající politiku Bruselu, nebo jestli i arabské TV odvysílají jeho slova, že tady migranty nechceme.

Píšete: "Zeman ty své pravomoci neustále zneužívá a ústavu nerespektuje." Zatím se stále pohybuje v možnostech, které mu ústava dává, tak jaképak ZNEUŽÍVÁNÍ? Pokud ty pravomoci má, tak je VYUŽÍVÁ a ústavu respektuje. Že se Zeman a jeho konání někomu nezamlouvá je věc jiná.

Píšete, že informace proti Drahošovi budou stoprocentně smyšlené. To myslíte ty, že zveřejní svůj seznam konspiračních webů a nepřizná, odkud to okopíroval? Nebo že za něj názory na sociálních sítích píší "kreativci" a když se provalí, že po týdnu zkopíruje něco od Horáčka, ani se neomluví sám, ale uveřejní omluvu "šéfa kreativního teamu"? Nebo to, že lidé jsou mu dobří jen k tomu, aby ho zvolili, ale rozhodovat o důležitých věcech v referendu by je nenechal, tedy není zastánce demokracie, ale vlády "elit"?

Docela to vypadá, že největší nesmysl prezidentských voleb se podařil napsat vám.

3 3
možnosti

Cim vic se s Drahosem seznamuju, tim vic mi vadi. Vlastne, kdybych seradil kandidaty podle toho jak moc mi vadi, bude se pohybovat na celnych mistech. Jenze v cele je Zeman(a to o parnik), takze nakonec mu to pravdepodobne ve druhym kole hodim - ale budu to delat jenom s odporem a doufam, ze za 5 let to nebude stejna hnusna volba, akorat s jinou jednickou na seznamu kandidatu co nemam rad.

V prvnim kole muj hlas rozhodne nedostane, nadeje umira posledni.

2 1
možnosti

O prezidentovi rozhodne venkov a tam většinou žádného Drahoše neznají.

0 0
možnosti
Foto

Kvanta politologů, které chrlí vysoké školy v Česku, zvyšují nepřirozeně jeich počet nad přípustnou mez, se kterou je příroda ještě schopna se vypořádat. Jejich počty vzrostly nad kritickou mez a inflace politologů zažehla proces jejich samozničení. Dávají naprosto stupidní rady a to vede k poklesu důvěry veřejnosti a postupné devalvace rad těchto jedinců na úroveň konspiračních teorií. Bohužel, mluví i do volby prezidenta a to jejich prestiž snižuje na nulu, v některých případech i do záporných hodnot. Škoda, někdy je lépe mlčet aby člověk po volbách mohl říci: já jsem to říkal !! To by mělo být obecné doporučení pro tyto hochštaplery, aby zůstali u lizu.

6 5
možnosti
Foto

To je Váš názor. Já jsem studoval politologii, ale v tomto oboru nepracuji, politika je spíše mým koníčkem, takže jen občas napíšu článek na blog. Jinak se tím psaním článků neživím, už více než dva roky mám jinou práci. Kdyby opravdu všichni vystudovaní politologové v tomto oboru pracovali, tak by jich bylo opravdu moc, a většina politologů by skončila na úřadě práce. Díky tomu, že je u nás relativně nízká nezaměstnanost, je ale příroda schopna si s tím poradit.

2 1
možnosti
Foto

Je mi líto, ale politolog rozhodně nejste. Kdybyste se touto "kvalifikací" nechlubil v profilu, kdybyste nějakým způsobem uvodil, že tento blog nepíšete jako politolog... pak by člověk mohl souhlasit nebo nesouhlasit, to podle souznění s Vašimi názory.

Jednou jste ale politologický profesionál a tím pádem - a to zcela pomíjím etické otázky - jsou všechna Vaše politická vyjádření brána tímto měřítkem.

Asi Vás to na FSV UK nenaučili.

Nevím čí je to větší ostuda.

Váš názor Vám neberu. Ale jako politologa Vás nemohu brát rovněž.

2 5
možnosti
Foto

Váš názor Vám neberu, ale vážně Vás nemohu brát rovněž.

2 0
možnosti
Foto

Vystihl jste přesně i můj názor. Lépe bych to nenapsal. Dávám karmu. R^

3 1
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1957x
Vystudoval jsem politologii na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. Když jsem se po maturitě rozhodoval, koho volit, TOP 09 pro mě byla jasná volba. A protože nechci jen pussivně přihlížet, stal jsem se také členem této strany.

Seznam rubrik