Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J51a13r16a 19R87a24n40k

30. 12. 2017 20:43

Piste! Vase nazory jsou dulezitejsi, nez nejakych starych kmetu, kterym odesly miliony mozkovych bunek v alkoholovem rausi;-)R^

0 0
možnosti
Foto

souhlasím s Tomášem Vodvářkou. Navíc těch podvodů, lží na voličích už napáchal Zeman víc než dost. I to financování prezidentské kampaně z našich kapes (jeho výlety, "vánoční poselství", projevy jeho nohsledů-billboardy, knížky..). Prostě není to rovnocenné pro jiné kandidáty a skrývání té pravdy některým občanům nedochází. U tohoto starého, nemocného člověka by měla nastoupit soudnost jeho samého a všech občanů. Váš článek se mi líbí, je pravdivý a Rada ČT by měla zasáhnout proti manipulování lidí takovýmito pořady (Barrandov-Soukup).

1 1
možnosti
Foto

Mladý muži, nedejte se otrávit diskusními příspěvky. Je celkem symptomatické, že největší "starost" o zemi projevují ti letitější, kterým je blízká současná zdravotní troska na Hradě.

Je to Vaše zem, Vy v ní budete žít déle než my, kteří jsme si ještě umazali nohy /a někteří i hlavu/ komunismem a nejsme s to pochopit, že svět se posunul jinam.

Váš článek považuji za pravdivý a poctivý.

Karma. R^

4 1
možnosti
MK

Za vše mluví : jsem členem TOP 09; víc není potřeba říkat. Při svém mládí sice nepatříte do stále plačící družiny knížete, ale jistě jste převzal jejich rétoriku. Celé tohle stvořené béčko ODS už strkat dopředu kudrnatou kštici, aby se na ni nějaká mladá rybka ulovila, protože na ty staré pruty se už nedá chytit ani mřenka.

4 5
možnosti
Foto

Toto mohl napsat pouze nějaký učeň pátera Halíka či "Profesora" M.C.Putny z U.K.

Nikdo jiný by něčeho takového nebyl schopný.

9 6
možnosti

Dehonestace Ti jdou dobře! Nauč se diskutovat k věci, máš-li na to, nebo raději mlč!

3 2
možnosti
Foto

Při svém vzdělání politologa byste snad již mohl vědět, že v demokratickém systému, který v Česku panuje, si může soukromá televize pozvat do svého pořadu koho chce, kdy chce, a jak chce. Jste snad členem strany TOP09, tak byste tuto zásadu měl především respektovat Vy sám, a ne nesmyslně kritizovat právo majitele jako nějaký lidově demokratický Jasánek. Naopak, veřejnoprávní trelevize, jíž je ČTv by se měla chovat nestranně a nepropagovat protagonisty havlismu, vyčpělého politického směru, který se již poměrně značně zdiskreditoval.

13 5
možnosti

Jako za komunismu! Kdejaký nerozuma určuje politický směr!

1 2
možnosti
JF

Když už jste ten politilog, nechte raději pana Zemana v klidu a napište prosím, co pan Drahoš hodlá učinit dobrého pro naši zemi, třeba jak nás plánuje multikulturně obohatit (dosud jsem od něj jakékoliv jednoznačné vyjádření neslyšel, vlastně o ničem, vždy

Vstoupit do diskuse (34 příspěvků)

jen "ano, ale ..."! A také jak hodlá zefektivnit školství, aby neprodukovalo pouze přehršle přemoudřelých politologů místo odborníků, kteří by mohli patřičně rozhýbat naši vědu, průmysl i celou ekonomiku, abychom pořád nebyli jen tou montovnou a nízkou přidanou hodnotou.

...

4 2
možnosti
LB

Přečtěte si ústavu, pasáž věnovanou pravomocem prezidenta republiky.

Apropó, můžete napsat, co dobrého učinil pro naši zemi pan Zeman?

6 6
možnosti

Miloš je samozřejmě neschopný jakékoliv živé diskuse!

:-)

5 4
možnosti
JF

To zde píšete pořád dokola, jednou by to snad stačilo.

3 3
možnosti
MN

Proboha, co to ta katedra politologie produkuje za absolventy? To je zde za poslední dobu už několikátý mladý, ten správně "liberálně demokratický" politolog, který je naší nadějí pro začlenění do správného jádra EU.

Víte co, mladý pane? Voliči Zemana nepotřebují, aby se předváděl v diskuzích s jinými kandidáty, bylo by to pro ně úplně zbytečné. No a ti, kteří chtějí volit kohokoliv jiného, než Zemana, by v diskuzi s jinými Zeman stejně nezvyklal, protože ti jsou zaslepení a zaseknutí stejně jako Vy. Zeman se rozhodl naprosto správně.

11 5
možnosti

Samozřejmě se rozhodl správně. Živá diskuse je pro staršího člověka obzvláště těžká!

:-)

4 6
možnosti
Foto

A jak jste na tom Vy, pane Hlinovský?

3 2
možnosti
Foto

Myslíte, jestli se nebojím chodit do televizních debat? Nebojím, již jsem byl například v pořadu Máte slovo s Michaelou Jílkovou. A nebojím se ani televizních soutěží, v několika jsem také byl.

4 3
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1957x
Vystudoval jsem politologii na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. Když jsem se po maturitě rozhodoval, koho volit, TOP 09 pro mě byla jasná volba. A protože nechci jen pussivně přihlížet, stal jsem se také členem této strany.

Seznam rubrik