Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Zdá se, že Soukup nefandí Horáčkovi.

2 0
možnosti
RC

Ze Vas to prekvapuje. Soukup byl prece vzdy Zemanuv clovek. Staci si vzpomenout, jak vypadala diky Soukupovi pred minulymi prezidentskymi volbami Praha.

1 0
možnosti
Foto

Jste šílenec, pane !

1 1
možnosti
JH

J75a35n 66H38l68e46d74í65k

7. 1. 2018 23:34

usilovně jsem přemýšlel o důvodu, proč pražští voliči způsobili fauxpas a znovu umožnili Kalouskovi rozdávat své hloupé rozumy v dolní sněmovně. Po přečtení tohoto článku, se mi rázem vyjasnilo, mladý sociolog chce jen přesednout z jednoho pohodlného křesla do stejného ve vedlejší ulici.--- Zlatá monarchie !

3 8
možnosti
Foto

Vůbec nechápu, o čem mluvíte. Jaké faux pas? My jsme celé odpoledne po volbách doufali, že se to povede, a nakonec se povedlo dostat Kalouska do sněmovny. Ať se vám to líbí, nebo ne, lidi si Kalouska zvolili, aspoň 250000 lidí ho tam chce. Já taky nemám rád Babiše, ale respektuji, že lidi si ho zvolili.

3 1
možnosti
JK

Bože, co jiného jste čekal ? ;-D

2 0
možnosti
JAZ

Je to televize pro ty hloupější. To co se tam děje je nehoráznost, ale jde o hloupé vysílání pro hloupé lidi a v tom je to nejhorší. Ti hlupáci se dívají a dle propagandy komerčních/bulvárních médií volí ve volbách.

10 2
možnosti
JH

J47i62ř95í 96H63u49m61l

8. 1. 2018 9:00

tak jsi si zatrolyl Ivane, je ti lépe ?:-P

0 3
možnosti
VH

Takhle vypadá fair play p. Soukupa. Rv

8 0
možnosti
SM

Proto si myslím, že tam Horáček neměl chodit. Svojí účastí pomáhá kreaturám typu Soukup nebo Ovčáček k alespoň zdání akceptovatelnosti. Určitě je dost jiných diskusí na alespoň trochu solidní úrovni.

27 1
možnosti
EN

Vystudoval jsem politologii to už samo osobě hovoří “nechci nikdy pracovat”.

11 18
možnosti
SM

Vy nechcete nikdy pracovat?

9 1
možnosti
Foto

Souhlas s tím, že Vekslákovi příznivci byli v Aréně nejuřvanější. Ale co je jim to platné? V prezidentských volbách naštěstí nerozhoduje ani uřvaná ulice, ani kavárna, ani bakalovi žurnalisté ba ani hrdinové z internetových diskusí. Voliči to do uren nejspíš hodí podobně jako v nedávných parlamentních volbách a pražská kavárna bude opět pukat vzteky a vyzývat k demonstracím za "demokracii podle sebe." No není to legrace v tomto státě?:-)

12 22
možnosti
Foto

V prezidentských volbách se pokouší rozhodovat uřvaná TV stanice a to také není nic, co by toho kandidáta zdobilo

18 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1957x
Vystudoval jsem politologii na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. Když jsem se po maturitě rozhodoval, koho volit, TOP 09 pro mě byla jasná volba. A protože nechci jen pussivně přihlížet, stal jsem se také členem této strany.

Seznam rubrik