Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I75v88a85n 79M75a26r70e18k

8. 1. 2018 10:36

Jaak sdělujete, nespočítal jste si to p.Hlinovský dobře při minulé prezidentské volbě, a věřím, že se stejně tak seknete i při té následující. R^

1 2
možnosti
Foto

O tom nelze mít nejmenší pochybnost.

0 1
možnosti

R^

Souhlas!

Jiří Drahoš nebo Pavel Fischer by se dokázali zhostit svého úkolu v zájmu všech občanů!

Hlavně nevolit mrtvolné pohrobky komunistické éry a mrtvolné pohrobky klientelismu a korupce!

:-)

3 4
možnosti

Drahoš a Fischer by jen čekali na to, co řekne Brusel, a potom by to opakovali.

6 2
možnosti

Mladý muži,

Schwarzenberg neprohrál kvůli pomluvě, ale u nás zejména proto, že jako ministr zahraničí za nás za všechny, aniž se jakkoliv ptal, uznal Kosovo jako stát. Ani na tom Kosovu nebyl.

7 5
možnosti

Takto obyčejný člověk nepřemýšlí! Karel Schwarzenberg prohrál díky lžím a pomluvám protikandidáta! Nelžeme si do vlastní kapsy!

:-)

3 3
možnosti
Foto

No nevim, mladí TOPkaři (poznáte je snadno, chlubí se tím) ve mně zanechávají poněkud trpkou pachuť, ostatně jako všichni horliví mládežníci - pískali na píšťaličky, dělali kulturní revoluce, rozhodovali o přijímání na vysoké školy, převzali ČT a pochodovali s fajfkou a motýlkem pražskými ulicemi... a zas a znova burcují za "jediněsprávnou" věc.

Nechte toho a máte (byť stále menší) šanci, že vám to ještě někdo hodí. Všeho moc škodí, zvlášť, když se jedná o agilní, "jediněsprávné" dobro.

6 2
možnosti

Ano, soudruzi, jen komunisti mohou mít pravdu, topáci určitě ne, že?

:-)

3 0
možnosti
Foto

Schwarzenberg to rozhodně neprohrál kvůli nějakým "pomluvám" mezi prvním a druhým kolem. Pro mne to byl od začátku jednoznačně nejhorší ze všech kandidátů, naprosto nevolitelný.

Ale s tím Janem Fischerem máte pravdu. Kdyby bylo finále Zeman - J. Fischer, hodil bych to radši Fischerovi, žádný velký Zemanův fanoušek jsem nebyl. Naštěstí to dopadlo, jak to dopadlo. Fischer by byl jen bezvýznamný přikyvovač směrem k Bruselu, ještě nevýraznější, než Kiska, zatímco Zeman až na nějaké přešlapy typu Peroutkova článku je mnohem lepší prezident, než jsem od něj čekal.

5 3
možnosti

Cischera odpalili TOPkari a ted se tomu divi :-)

3 1
možnosti
Foto

Ti voliči, jejichž kandidáti postoupí do druhého kola, půjdou nejspíše volit i ve druhém kole a budou hlasovat stejně. Ve druhém kole tedy bude hodně záležet na voličích, jejichž kandidáti se do druhého kola nedostanou. Ti se mohou stát jazýčkem na vahách. Je třeba, aby si to uvědomili a nerezignovali. Říci si: "Když můj kandidát v prvním kole skončil, tak pro mne volby skončily a nikomu jinému už svůj hlas nedám!", to by byl jen krátkozraký projev uražené ješitnosti.

6 0
možnosti
Foto

Jistě. Ti, kterým jejich kandidát nevyšel, a nebude jich zas až tak moc, sají samozřejmě svůj hlas Zemanovi. Přece nebudou volit někoho, kdo se na ně celou kampaň vytahovali. Zeman to nedělal.

0 2
možnosti
Foto

Jak jste přišel na to, že volič, pokud nepostoupí jeho kandidát do druhého kola bude volit proti Zemanovi? Já osobně znám několik lidí, kteří budou volit p. Hynka a v případě druhého kola, pokud se tam p. Hynek nedostane, budou volit p. Zemana.

5 1
možnosti
Foto

To jsem psal, že jen Hannig a Hynek mají blízko k Zemanovi, ale jejich voličů zas tolik nebude. Ti ostatní se podle mě přikloní spíše k Drahošovi, pokud volit půjdou.

3 4
možnosti

RvRvRv Takhle naivně vystupovat proti Zemanovi, to jste se na té škole moc nenaučil; dle mého, akorát jste mu přihrál body. Ostatně od knížečí topky nejde čekat nic jiného.

P.S.

Nadprodukce adeptů z humanitních oborů, z nichž řada končí v (ne)ziskovkách, akorát prudí a papouškuje knížecí "moudra".

9 6
možnosti
Foto

Tak třeba já jsem v neziskovce neskončil, aspoň ne jako zaměstnanec, jen příležitostně jako dobrovolník. Ale nejsem jeden z těch, kdo přijdou z práce, sednou si k televizi a o nic se nezajímají. Naopak ještě večer píšu články na blog, na sociální sítě, a taky přispívám na charitu, na rozdíl od mnoha lidí, kteří se honí jen za tím, aby měli lepší auto než soused.

5 4
možnosti
Foto

Co to je za plytký článek ? Jste politolog, Mgr., máte na to papíry. Tak nám řekněte, jak to dopadne, jinak nechápu, proč jste to studoval.

3 9
možnosti
Foto

Žádný politolog není jasnovidec, aby věděl, jak to dopadne. Mnoho se jich pak vždycky diví, že takový výsledek nečekali. Ale když chcete, tak já si myslím, že do druhého kola postoupí Zeman a Drahoš, po sečtení poloviny hlasů ještě mírně povede Zeman, ale Drahoš ho dotáhne a nakonec vyhraje.

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS