Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

Vy si tak trochu nevidíte do pusy, doporučuji stoupnout si před zrcadlo :-P:-/

10 1
možnosti
AH

P.S. "Doufám, že se nám podaří všechny vlastizrádce a kolaboranty co nejdříve umlčet." - tak to aby jste si dal roubík, mladíku, což??? ;-D

17 1
možnosti
LC

Ne, omlouvám se, některé blogy už nedávám. Mimo téma, tipnu si. Dva semestry sociální ekologie?

25 0
možnosti
JZ

Znovu, po tisící, pro ty pomalejší.

NENÍ problém přijmout 1500 uprchlíků, ti se navybírají a rozplynou. Problém je, že tím těm ostatním x milionům ukážeme, že to jde. A jak jim pak vysvětlíte, že jsme jiné přijali a je ne? Jak zastavíte ještě větší vlnu uprchlíků, než je ta dnešní, se kterou si nevíme rady (přerozdělením si "víme rady" s asi tak 10% té současné vlny). Co se zbytkem?

A nejde o rasismus. Pošlete sem deset tisíc jihokorejců a uvidíte tu vlnu odporu... to ani idnes nevydoluje dost nesouhlasných projevů, a že umí divy.

12 0
možnosti
TP

Dovolím si oponovat. Přijmout 1500 muslimů je sakra velký problém!!!

4 0
možnosti
Foto

Člověče pokud se stále ještě hledáte a jste zrovna v zahraničí, zapomeňte cestu domů, takových jako vy škoda není.

16 0
možnosti
EP

"Viděl jsem na jedné demonstraci ruskou vlajku, takže všichni, kdo odmítají africkou masovou imigraci a euroskeptici jsou podporovatelé Ruska", když přeložím článek do češtiny.

11 0
možnosti
AP

Snad se to dá ještě vyléčit,ale nejsem si zcela jist

10 0
možnosti

Bude mluvit (psát) stejně. Všichni jsou rasisti.

1 0
možnosti
MK

"Ale opravdu si myslíte, že uprchlíci utíkají před Islámským státem a džihádem, aby něco podobného zaváděli u nás" 

On je v třeba v Somálsku nebo Eritreji "Islámský stát", myšleno ten mezopotámský? Ach jo...

15 0
možnosti
JR

J82a25r77a 60R47a28n74k

29. 7. 2015 1:18

Pane Konvicko, 4 miliony Syranu v zachytnych taborech, nekteri jiz 4 roky, deti bez rodicu.....neni to legrace. Jsem pro vybirani z techto a jedine pres konzulaty. Ilegalni uprchliky, kteri prelezaji ploty a nerespektuji zvyky zeme take odmitam, ale chce to poradnou imigracni politiku a hlavu statu, ktera si sedne s vladou a podivaji se treba, jake imigracni zakony jsou v Australii, Kanade a USA. Naz acatku jsem Vam take fandila, ale stvani a nenavist.....ne.

1 4
možnosti
Foto

Česká republika ani EU a už vůbec ne NATO, nemají žádnou zodpovědnost za uprchlíky. Človíčku co vás to na té vysoké škole učí? Zkuste použít trošku vlastní hlavu a logicky se zeptat na naprosto triviální otázku. Je možné, aby uprchlík, který utíká před válkou, snaží se zachránit si alespoň vlastní život, když už ne život rodiny, používal na evropské půdě mobilní telefon, jehož provoz musí stát nemalé prostředky? Je možné aby měl na poplatek v řádu tisíců dolarů, který je nutné platit převáděčům? A pokud chcete argumentovat, že mnohým se na cestu složili rodiny, tak si zkuste zjistit, jaký je v těchto zemích průměrný měsiční výdělek a jak velká by tedy taková rodina musela být.

16 0
možnosti
JN

J62i78ř52í 21N41o38s79e49k

28. 7. 2015 23:04

A taky se zeptejte, kde nechal svou rodinu - děti, manželku, stařičké rodiče a malé sourozence.

13 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1957x
Vystudoval jsem politologii na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. Když jsem se po maturitě rozhodoval, koho volit, TOP 09 pro mě byla jasná volba. A protože nechci jen pussivně přihlížet, stal jsem se také členem této strany.

Seznam rubrik