Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M26a81r88e75k 57Š85n32o59b85r

12. 9. 2015 22:19

Pane autore, pořad jsem neviděl, ale rád si jej pustím. Nicméně bych si dovolil říct, že mi Váš článek přijde zvláštní. Označovat někoho s jiným názorem za "zlo" je, nezlobte se na mne, ukázkou toho, že si zřejmě myslíte, že jedině ten Váš názor je správný. Můžete si o Číně, o Rusku a dalších státech myslet co chcete. Ale svět není černý nebo bílý, což bychom zejména v naší zemi měli umět vnímat. I Československo, potažmo Česká republika, má ve své historii vroubky. Rovněž o USA, toho času demokratické zemi, bychom mohli říci leccos problematického vzhledem ke vztahu k "původním" nebo černým Američanům. Kritizujete Zemana za cestu do Číny. Budiž, to je Vaše právo. Ale kritizujete i jiné státníky, kteří do Číny jezdí? Kritizujete americké či evropské společnosti vyrábějící v Číně své výrobky? Kritizoval jste USA za "doložku nejvyšších výhod" Číně? Co bývalý americký prezident Nixon, který jednal s Mao Ce Tungem?

Pane autore, svět je složitější než si myslíte.

25 0
možnosti
Foto

Pořad jsem viděl.

Vy jste ale nestál na straně dobra. Vy jste podle mě stál na straně odporné demagogie vymytých mozků, nadřazené falešné rádoby humanity a pokryteckých lží. Rv

20 1
možnosti
Foto

Také jsem se na to díval. Korporátní televize zorganizovala klasickou přesilovku 3:1 a přesto jste často dostávali na frak. Vaše argumenty byly směšné. Ve férové diskusi 50:50 byste propadli Rv

14 5
možnosti
JZ

To je chvályhodné. Vzhledem k vaší volební preferenci, jevil jste stejnou míru rozhořčení, když si jeden "vaší" straně blízký, ba přímo vedoucí, politik létal třást rukou s představiteli Saudské Arábie?

8 0
možnosti
JZ

Jinak s vaším postojem k diktátorům souhlasím, jen by mě pro zajímavost zajímalo, jestli je to skutečný postoj podložený tím, co páchají oni diktátoři, nebo spíš osobní nákloností k těm, kteří se k nim lísají.

1 0
možnosti

Hezké, ale tady vás ta rudá a proruská smečka sežere...:-) karmaR^

7 9
možnosti
SB

Takovým lidem, jako je autor tohoto článku, se ta jejich Evropa rozpadá přímo pod rukama, aniž by jediný ruský okupační voják byl na území kteréhokoli státu EU.

Aniž bych se Ruska jakkoli zastával, tak takoví lidé, jako je autor tohoto článku, jsou pro Evropu mnohem větším vnitřním nebezpečím, než je Rusko nebezpečím vnějším.

17 3
možnosti
SB

Vážený, právě díky takovým lidem, jako je pan Kocáb (tedy díky milionům evropských Kocábů) se Evropa řítí do takového průšvihu, že ještě bychom byli jednou rádi za nějakého diktátora, který by ji zachránil.

Bojíte se Putiona, který má svých starostí dost, bojíte se Číny, která je daleko, ale že nám tu naši Evropu rozebírají přistěhovalci přímo pod nosem, to nevidíte.

22 4
možnosti
JO

Toto vystudovalo Karlovu univerzitu...8-o

24 5
možnosti
SB

Toto vystudovalo naprosto zbytečný obor, tedy politologii. Já si pamatuji, jak v roce 1992 politologové říkali, že když se rozpadne Československo, tak to bude inspirace k rozpadá Velké Británie, Kanady a Belgie, což přinese s sebou destabilizaci světa.

Českolovensko je rozpadlé téměř čtvrtstoletí, ale žádný z těchto jmenovaných státůse nerozpadl.

Politologie není vědní obor, pouze organizovaná žvanírna, navíc tendenčně zaměřená na obhajobu sluníčkářských, pravdoláskařských a eurohujerských nesmyslů.

20 4
možnosti
VS

Po přečtení podobných textů se mi chce zvolat jediné: A tohle má volební právo!

Strana dobra, strana zla... Kde berete tu aroganci pasovat se na toho spravedlivého, dobrého, čestného? Víte, mám pochopení pro občas rychlé soudy mladých lidí, ale co jste předvedl tady, je mimo rámec mé tolerance.

30 4
možnosti
JR

J25a54r53a 58R15a48n31k

14. 9. 2015 5:04

Nezni Vam to dost podobne jako volit mensi zlo? Mne definitivne ano, protoze jsem to nikdy pred tim neslysela, takze ted mate mensi zlo s ostudou ve svete.....

0 0
možnosti
BC

Viděl jsem, a taky jsem viděl že vás Kmoniček setřel všechny jak malé děti.

19 3
možnosti
RB

Na straně dobra byl Niki Lauda-t, známý mistr jízdy po tram.kolejích a jednotka prudké yntelygence. Tak to bylo směroplatné, páč Máňa říkala. Já jen dodávám, že na další takovou debatu se těším, rozhodopádně.

7 4
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1957x
Vystudoval jsem politologii na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. Když jsem se po maturitě rozhodoval, koho volit, TOP 09 pro mě byla jasná volba. A protože nechci jen pussivně přihlížet, stal jsem se také členem této strany.

Seznam rubrik