Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DF

To se nám to kritizeje,když chodíte jen z nataženou dlaní a rodiče solí.Jen počkej studentíku až vylezeš ze školy a rodiče tě nebudou sponzorovat,pak sem piš!!!!!!!!!!!!!!

5 1
možnosti
VU

Vážení, rád bych věděl, jakému povolání se tenhle autor, pan Šimon Hlinovský, věnuje. Anebo je dosud studentem? Jeho článek považuji za v podstatě  nesmyslný. Ve stručnosti reaguji takto: Ať žije náš pan prezident České republiky, Ing. Miloš Zeman, CSc.! Podporuji též pana Marka Černocha a pana Tomia Okamuru.

6 1
možnosti
TP

T18o12m80á69š 88P18í54c61l

22. 11. 2015 15:04

Jinak, udělejte si trochu pořádek ve vašich blozích. Před časem jste zuřivě rozebral Miloše Zemana za cestu do Číny. Nyní se stejnou hnusnou kolaborantskou fašistickou cestu za odpornými diktátory chystá absolvovat s velkými fanfárami Sobotka, křišťálově čistý idol z tohoto vašeho blogu... Jestli na něco nemáte názor (anebo prostě nemáte dostatečné intelektuální zázemí pro to, abyste si ho byl schopen nějakým pevným způsobem vytvořit), tak raději více myslete, než začnete psát.

3 0
možnosti
TP

T53o83m81á83š 29P65í25c66l

22. 11. 2015 14:59

Měl bych pro vás takové dvě žádost:

1. Můžete nějak doložit, co mají ty strany, které jste jmenoval jako fašistické, s fašismem společného? Konkrétní body z jejich programů nebo konkrétní kroky jejich představitelů?  

2. Můžete takové srovnání provést i mezi fašismem a islámem? Opět, najít v čem se shodují a v čem jsou v rozporu a nějakým způsobem se dopočítat toho, zda převažují společné prvky či ty rozdílné?

5 0
možnosti
RJ

R33e93n87é 57J83o78s10e31f

22. 11. 2015 11:58

Tak tohle má být budoucí elita národa? Přesně k tomu to celý čas směřuje. Vysoké školy plodí tisíce takových "odborníků"! To vše pod diktátem EU!

9 0
možnosti
ZG

Pojdme se na toho blba složit a pošleme ho tak na měsíc do světa... nejlépe na blízký východ někam na předměstí, nebo do Marseille....at se probere.... vystudoval ptákovinu a ted se cítí bohem, o světě a dění kolem nemá šajn, zkušenosti žádné a přece si troufá hodnotit druhé a dokonoce i prezidenta republiky, kterému nesahá ani po okraj ponožek.... jo,jo prázdný hrnec nejhlasitěji duní.... a jestli je tohle budopucnost národ, pak si právě takoví lidé tu valící se na nás budoucnost, opravdu vyslopuží a zaslouží. Kdyby sde to netýkalo i budoucnosti soudných lidí, řekla bych : Kdo chce kam, pomozme mu tam.

8 0
možnosti
PD

Ještě včera papal Pacholíčka a maminka mu utírala pusinku. Dnes je dospělým mužem s pocitem, že sežral všechnu moudrost světa. Je lepší býti fašistou než debilem.

5 0
možnosti
PH

Milý pane i mne jste nazval fašistou ale nevíte asi nic o tom co se opravdu děje, sedněte si se mnou do kamionu a pojeďte se podívat na to z čeho má většina občanů v této republice strach. Pojeďte se mnou do Skandinávie tedy Švédska a můžete se na vlastní oči přesvědčit o tom jak se islamisté integrovali do tamní kultury a společnosti. A pak si můžeme znovu popovídat o tom jestli jsem rasista, xenofob, islamofob a další názvy které dáváte mě a mě podobným. Nevíte nic o tom co se skutečně děje v Calais a podobných místech, kde se sdružují uprchlíci, kteří se snaží dostat do Anglie. Pojďte si popovídat s obyčejnými řidiči, kteří každý týden jezdí do Anglie a cestou zvláště v těchto místech riskují své zdraví a život, jenom proto, že někdo těmto naivním lidem řekl že v Anglii, Německu či Skandinávii se budou mít daleko líp bez toho aniž by pracovali, to přeci jako vysokoškolák musíte vědět, že takto to nefunguje a nikdy fungovat nebude. Proč tito ve většině mladí lidé nebojují doma proti tomu před čím utíkají a místní mladé ženy proti tomu mohou a bojují? Natahovat ruku pro podporu umí i naše místní komunita cikánů a ani tito se za skoro 60 let neintegrovali a neintegrují a myslíte že tito imigranti ve většině negramotní budou nějak obohacovat naši kulturu? Pokud tím obohacením myslíte nepořádek všude kam přijdou ( asi doma nikdy nic neuklízeli a o dalším ani nemluvím) tak pak ano budeme obohaceni, ale takovéto obohacovače tu už máme několik desetiletí a opravdu nás obohacují. Je zajímavé že ve většině jsou pro přijímání uprchlíků mladí lidé zvláště kteří nezažili socialismus a totalitu a tak si vlastní svobody moc neváží tak jako lidé kteří kdysi tuto republiku postavili ( o akcích Z kdy obyčejní lidé v rámci svého osobního volna třeba postavili školku bez nároku na odměnu jste asi nikdy neslyšel) a tedy tito mladí lidé jsou snadno ovlivnitelní médii. A tak by jsme mohli pokračovat Mimochodem víte k čemu došlo v těchto datech? 17.11.1939 21.8.1968 17.11.1989 bez netu?

8 0
možnosti
TP

T96o64m78á18š 87P60í25c73l

22. 11. 2015 14:54

Tomu říkám nabídka. Doufám, že ji využije, předpokládám, že s jeho kvalifikací zaměstnání nemá, takže čas na malý výlet si určitě najde.

5 0
možnosti
JR

J28a24r75a 15R22a43n24k

22. 11. 2015 4:19

Na mnozstvi nehledte, nechte je vyzurit, je to vetsinou uz ta stara garda, ja Vam fandim:-)R^

0 5
možnosti
EH

Ranku nevzývej Žižku,jseš stejnej idi-- jako te pisatel!!!!!

0 0
možnosti
FS

Chlapče, tvoje zvolání  "Ať žije Ukrajina" patřilo fašistům z Pravého bloku nebo Ljaškovým fašistům a následovníkům banderovců? Pokud jsi politologii vystudoval, tak mě zaráží, že nevíš o čem píšeš a nesnažíš se psát věcně. Dokážeš objektivně posoudit roli Ruska v současném době? Jsi fanatik, který se domnívá, že nálepkováním jiných názorů si zasloužíš první metál za boj proti třídnímu nepříteli. Články svazáků z padesátých let byli proti tvému článku slabým odvarem.

7 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1957x
Vystudoval jsem politologii na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. Když jsem se po maturitě rozhodoval, koho volit, TOP 09 pro mě byla jasná volba. A protože nechci jen pussivně přihlížet, stal jsem se také členem této strany.

Seznam rubrik