Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážený pane Hlinský. V klidu a bez žádných přehnaných emocí s Vámi NESOUHLASÍM a mám opačný názor než Vy! Fašisté, kolaboranti a zrádci jsou ti, kteří podporují islamizaci našeho státu!!! S Vámi mohu souhlasit jen v tom, že jen fašisté se vyvyšovali nad ostatní národy! Dalšími jsou Islamisté, kteří toto "učení" mají zapsáno v Koránu!!! Kolaboranti a vlastizrádci?! Na to mám také opačný názor než Vy!!! Já pracuji s fakty a důkazy!!! S čím Vy?! Velmi rád bych si s Vámi o těchto, pro mne významných a důležitých myšlenkách podiskutoval!!! Doufám, že nejste žádným papouškem a nastrčenou ovečkou xenofilistů, ať již našich nebo evropských!!! Já jdu s Vámi do diskuze za sebe, za svůj názor, který NEZMĚNÍM, protože důkazy mluví pro mne!!! Musím Vás také upozornit, že se necítím žádným extrémistou, fašistou, kolaborantem a vlastizrádcem! Proto Vás žádám, jestliže přijmete moji výzvu k diskuzi, abyste tyto, pro mne až přehnaná a velmi urážlivá slova, v naší diskuzi VYNECHAL!!! A také politiku! JSEM TOTIŽ BEZPARTIJNÍM!!! I když, co se nyní děje je jen polika!! Ale PRO KOHO???!!! Přeji Vám příjemný den a víkend. Pravda vyhraje, až prohraje lež!  Michal Sandr  ;-O[>-]R^

8 1
možnosti
MN

omlouvam se za dvoji text ... jinak k autorovi .. jiste mu neubiram pravo na jeho nazor - jen by mel sva tvrzeni dokladovat a to neudelal

3 0
možnosti
MN

vite co Simone, vy jste jen obycejny tlachal. Pisete tady o nejakych fasistickych stranach .. jmenujte konkretne ktera strana ma fasisticky program,  tvrdite, ze prezident je kolaborant - dokazte to, to ze se nelibi zrovna vam je vas osobni nazor ale neni to obecna pravda. Urazet a dehonestovat skupiny obyvatel a hlavu statu, je vazne jednoduche. Prinest jakykoli dukaz to vam nejde ... az zacnete predkladat ke svym tvrzenim i dukazy, pak teprve se stanete dospelym.

7 1
možnosti
MN

stacila mne vase prezentace v poradu pani Jílkove, abych vedel, ze vas nazor hrube koliduje s mym presvedcenim .. takze jsem neslusny clovek a tvrdim, ze pan Sobotka je elasticky politik, ktery se prikloni prave tam kam je potreba .. i jeho "kecy" o udelovani vyznamenani prezidentem jsou fales .. zvlast kdyz kazdy vi, ze on sam ty navrzene podepisoval!

8 1
možnosti
MN

a jeste neco - ve svem clanku tvrdite ze jsou tady nejake fasisticke strany .. napiste ktere a jaky maji fasisticky program,  dale tvrdite, ze je pan prezident kolaborant .. dokazte sva slova .. s kym kolaboruje a podejte o tom i dukazy. Takhle je vas clanek jen splacaninou a vyjadrenim nenavisti vuci prezidentovi a tem kteri jej podporuji - snad se vam zda, ze na tom neco trhnete, ale verte tomu ze si tim delate jen ostudu! Najdete si ve slovniku slovo vlastenec!

4 1
možnosti
LM

Chlapec se naučil nové slovíčko a teď si jen chtěl jistě procvičit jeho použití ve větě v různých tvarech. Očividně má problém s pokročilejšími a komplexnějšími myšlenkami, takže nemůžem po něm chtít nějaký smysl toho co napsal, načež definici slova fašismuz.

8 1
možnosti
MB

Koukám, že vaši oponenti vám ten článek rozcupovali na kousíčky. Argumenty žádné, drtivá většina reakcí ad hominem poukazující na vaši školu. Nic si z toho nedělejte, jsou to stále ti samí - každý den jsou tak frustrováni, že nic jiného ani neumí.

2 8
možnosti
PK

P98e56t49r 84K33o98l42á76ř

20. 11. 2015 8:05

Politologie, TOP09, teplé místo v neziskovce, nebo někde na ministerstvu a těm co to platí ze svých daní nadávat do fašistů,kolaborantů a vlastizrádců. Ty slávo Ukrajině.

7 0
možnosti
MK

Milý mladý příteli, máte to poněkud pomotané. Pokud se chcete pouštět do cizích termitů, tak si je nejdříve nastudujte.

7 1
možnosti