Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Pan autor je jedním z mnoha lidí, kteří si myslí, že problémy Evropy se nejlépe odstraní intelektuálským žvaněním a tím, že za každou cenu budeme potírat docela obyčejnou logiku a hledat řešení někde ve vyšších sférách.

Takových politiků máme plný Berlín, plnou Paříž a plný Brusel a kontinent a jeho tradice jsou do kopru. Když budeme mít v Praze o jednoho více na postu prezidenta republiky, tak tím hůře pro nás a v menší míře tím hůře i pro Evropu.

12 2
možnosti
AK

Tolik zbytečných slintů a přitom stačilo napsat - nemám rád Zemana:-P

13 1
možnosti

Takže Vašimi nepřáteli jsou kuřáci, a oponenty Vašich postojů a názorů nazýváte pologramotnými ignoranty.To je dobré vědět a zapamatovat si.

17 1
možnosti
Foto

Jestli by mohl mít někdo šanci Zemana porazit, tak je to Václav Klaus mladší. Pokud by tedy to, co prezentuje na internetu (viz jeho komentáře na Novinkách), dokázal rozšířit mezi širokou veřejnost a prokázal, že stejné jméno a geny neznamenají stejnou osobnost. On však šanci nemá z jiného důvodu, je to totiž člověk, ze kterého má typický TOPák jen o něco menší osypky, než ze Zemana.

Realita je ovšem taková, že ona jakási rádoby vznešená humanistická ideologie není v kurzu a jakýkoli kandidát, který ji zastává, zřejmě dopadne stejně jako Schwarzenberg. Špaček má šanci prakticky nulovou a Pánek přesně nulovou. Realita je dále taková, že autor a jemu podobní na toto nehledí, takže takový kandidát, ne-li víc, prosazen bude. Ve výsledku nás tady tedy čeká lehce pozměněné deja vu, kdy se nebude hlasovat pro někoho, ale aby to nebyl jeden ze dvou velmi odlišných táborů.

...

Stropnický je z hlediska šíře politického spektra nepřijatelnější, což ovšem vyplývá i z jeho nevýraznosti, takže stoupence sice bude mít různé, ale nebude jich tolik.

Kubera je sice oblíbený v Teplicích, ale celkově nic moc a dolů ho táhne silné sepětí s ODS. Že je euroskeptik, je ve volbě plus, protože průměrný Čech by nejraději nechal Brusel pohltit peklem.

6 1
možnosti
Foto

K41a60r87e46l 76M19á87d49l13e

31. 12. 2015 2:11

Jestli to správně chápu, tak u Stropnického jste chtěl použít výraz "nejpřijatelnější", ale máte pod "j" v klávesnici nějaký drobek. To mám také pod více písmeny.

Mám dojem, že bychom se úplně stoprocentně neshodli, ale přece jen je shoda taková, že jsem dal plus. Kdyby byly volby zítra a kandidoval by Václav Klaus mladší, měl by můj hlas.

6 1
možnosti
MP

Tak Vám vadí vulgarity, ale v blogerském CV píšete, že nechcete pussyvně přihlížet. A ruský šváb? To bychom taky mohli mluvit o bruselských štěnicích.

Ke kandidátům : Pánek se diskreditoval mícháním politiky do charity, Pospíšil politickými kompromisy, Špaček by byl za všech okolností etiketický. A proč jste nejmenoval třeba p. Robejška?

9 1
možnosti
Foto

K89a20r75e12l 53M71á64d52l77e

31. 12. 2015 3:15

Pan autor tím "pussyvně přihlížet" asi myslel kočičkově přihlížet. Oficiální verze představitelů noblesní strany noblesního knížete je, že výraz "pussy" se používá jen pro kočičku. Kdo nikdy, ani omylem, nezabrousil na pornografické stránky, ten by mohl tento výklad přijmout. Ale když si do vyhledávače zadáte výraz "pussy", tak vám to nenabídne žádné kočičky, ale jen to, o čem mluvil pan prezident.

1 3
možnosti
Foto

Dobrý text. Autor je věcný. Přitom má názor a přehled o možných kandidátech. Karma,

8 12
možnosti
Foto

Nad Pánkem jsem dostal škytavku. To by byla snad větší tragédie než Zeman a to už je co říct. Pan Špaček je dobrá myšlenka ale nejsem si jistý, že by on sám do toho vstoupil.

9 0
možnosti
JR

J43a77r48a 89R49a27n58k

31. 12. 2015 0:27

:-)podle osobnosti u nas bych rekla, ze by to mohle byt gen. Sedivy, Pavel uz je obsazeny:-)R^

1 0
možnosti
VC

Vystudovals politilogii hm, dříve se této profesi říkalo politruk.

17 1
možnosti
Foto

Ano, v té funkci jste jistě vynikal. ;-D

0 1
možnosti
VC

Zatím si nedělej starosti, máš na to ještě 7 roků čas;-D

5 1
možnosti
JR

J55a83r25a 64R26a82n65k

31. 12. 2015 0:26

Smarjajosef, tak dlouho8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1957x
Vystudoval jsem politologii na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. Když jsem se po maturitě rozhodoval, koho volit, TOP 09 pro mě byla jasná volba. A protože nechci jen pussivně přihlížet, stal jsem se také členem této strany.

Seznam rubrik