Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Nejste vlastenec, nejen proto, že mluvíte neuctivě o svém prezidentovi. Vlastenci by také měli uvažovat vlastní hlavou. Vaše vývody odpovídají spíše mediálnímu zahraničnímu vlivu, který naši společnost tlačí do sebezničení.

Budeme se bít čech proti čechovi: jeden za Pussy druhý za Rusy?

Směšné je to stálé značení domělých odpůrců jako "nacionalisti". Co tím všichni myslíte? Národní socialismus - německý nacismus chtěl prosadit "nejlepší " rasu, jiné "nebezpečné" zničit. Začali židama, Heidrich u nás zahájil vyvražďování Slovanů - Čechů.

Jistě je moderní nerozlišovat původ osoby - rasismus už je prý když po trestném skutku nějakého občana ČR se uvede, že to byl například žid. Jenže není toto hloupá naivita podobná lhostejnosti k vlastníkům našich médií, kteří náš národ vedou k sebezmaru, místo aby informovali nestranně a pomáhali ke správnému poznání?

0 0
možnosti
JS

Hloupoučké a naivní - unikátní vzorek mladé generace médii názorově srovnané do jedné řady. Příteli zkuste hledat informace i jinde než v hlavních médiích. žijete v iluzi, kterou vám kdosi naservíroval. Promiňte, ale ani jsem to nečetl do konce. Škoda času.

0 0
možnosti
PB

..... áááách, mladíče ! ,-  doporučuji Vám osvojit si rčení : "Škoda rány, která padne vedle !!!"

1 0
možnosti
JP

J72o33s43e93f 40P64a51r29á47k

29. 7. 2015 17:14

Až na tu poslední větu to cítím podobně. Pracuju na západ od našich hranic a vím, co se tady píše o Zemanovi. Nejsem zastáncem multikukulturalismu bez přídavku, ale ani hysterie na opačné straně. Ta směska neonacis, xenofobů, putinistů a lidí nesoucích šibenice, na kterých je napsáno:" za mír mezi národy" a na druhé straně radikálních levicových extremistů je tady v Rakousku i u nás stejná. Nikdy jsem nevolil stranu Dluhoše Socbotky, nicméně nyní zastává vůči uprchlické krizi pragmatický názor. Stejně s jeho slovy, že Zeman jako velký virotik by se neměl unášet přízemnímy pudy.

To, že jste šlápl na české kuří oko, vidíte tady v diskusi. Jak se pravdivě říka: potrefená husa...

1 0
možnosti

Scestný mladík pro nás starší, 

 mladší by mu řekli, že je " úplný mimoň".

5 1
možnosti
TP

Aha, takže podle vás se tady budou muslimové chovat úplně jinak než ve Francii, Anglii, Švédsku, Německu, Norsku, Dánsku, Nizozemí, Španělsku... a tak dále? Všude na světě se nějak chovají, jenom u nás se budou chovat jinak? A co tedy říkáte na Teplice? 

Dále. Dávám vám logiku, že lidé, kteří vzhlížejí ke Koránu, utíkají před lidmi, kteří Korán důsledně naplňují (tj Islámský stát)? Mně to tedy logiku nedává. 

Takže pane. Sundejte si ty klapky z očí a začněte se trochu zajímat o to, co se ve světě děje. A začněte číst (zejména Korán a Život proroka). Jinak zůstanete jen tím, kdo se ztrapnil svými neznalostmi a papouškováním sebevražedných pseudonázorů.

8 0
možnosti
JV

Milý Šimůnku, po ránu jsem se hezky nasmála. Děkuji Vám, v těchto napjatých dobách jsem vděčná za každý zdroj obveselení. Díky Vám netřeba ani sáhnout po Černých baronech. Tak jste mi svým upřímným svazáckým zápalem, komunistickým ohněm v srdci, neochvějným přesvědčením/které Vám mj.dovoluje urážet hlavu státu/, připomněl prosťáčka Jasánka s jeho vrahy z Wall Street/u/. A že jste rád, že že si můžete svobodně psát tyhle svoje myšlenčičky? Když spisovatel Škutina prohlásil/ v době, kdy se ta správná strana pokoušela  prosadit Vámi nepochybně obdivované idee/, že prezident Novotný"je něco jako v°l",opustil vězení s trvalými následky.  Jinak jste malý popleta a máte to v té neomarxistické hlavince tak pomotané, že se na Vás ani  nelze hněvat.Mohu se zeptat, čím se budete živit, až Vás přestanou dotovat rodiče? Nějaká šikovná neziskovka?Nebo se budete spolu s královnami krásy snažit nastolit na celém světě mír? Přeji aspoň o malinko vyšší karmu, ať máte radost.:-)

9 1
možnosti
Foto

Autor článku to má trochu pomotané. Nejen že se snaží dát do jedné škatulky všechny, kdo nemají stejně hloupý názor, ale ještě se sám před sebou snaží obhájit. Jenže už z principu toho co kolaborace představuje, tak je bohužel jen přizdisráč, co papouškuje názory dalších podobných "euro kolaborantů", co nepochopili, že jejich sociální teorie prostě nefungují, a nikdy fungovat nebudou.

11 0
možnosti
LN

cituji...:"Doufám, že se nám podaří všechny vlastizrádce a kolaboranty co nejdříve umlčet."...konec citátu......

...vás se evidentně umlčet nepovedlo...i když...alespoň dle mého názoru....

vaši definici sám svými bludnými názory zcela naplňujete....

20 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1957x
Vystudoval jsem politologii na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. Když jsem se po maturitě rozhodoval, koho volit, TOP 09 pro mě byla jasná volba. A protože nechci jen pussivně přihlížet, stal jsem se také členem této strany.

Seznam rubrik