Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K34a14r30e73l 33R46a70d51a

11. 12. 2015 16:38

Nejspíš odchovanec  Putny. To má TOP09 opravdu kvalitní posilu.  Tenhle článek by měli dát na volební plakáty. Konečně by Kalousek vypadnul ze sněmovny.  ;-D

0 0
možnosti
AK

Poslal bych jej do "Mišelinky" tahat pneumatiky.;-D

0 0
možnosti

Po přečtení jsem to tipoval na nějaký zbytkáč, ale světlonoš je graduovaný:-/ No nic,  synku, přijď si podiskutovat s občany[>-]

1 0
možnosti
EH

To co zde ten tvor jménem Hlinovsky napsal mě zvedlo tlak na 200.

Je opravdu neuvěřitelné, jaké to "vzdělance" produkuje České školství.

Tento mladý tvor má myšlení Putny,Fiali a jim podobných profesorů a děkanů. 

Být to můj syn vlastoručně bych ho zaškrtil.Fuj fuj dnes mám po náladě.

3 0
možnosti
Foto

Na to, ze se na profilu chlubi vystudovanou politologii, tak ma dost znacne mezery v politologickem slovniku. Fasismus neni vsechno, co se Vam nelibi a bavit se v CR o pravici a levici znaci rozhled nemeckeho ovcaka po transplantaci hlavy. Zaroven blog obsahuje jasne znaky nenavisti, ktera by mela byt nahlasena na HateFree, protoze si musime pripustit, ze i Rusove jsou soucasti spolecnosti a autorovy nazory jsou jasne nenavistne. Bez rozhledu, bez kontroly a s mizernymi schopnostmi pouzit vedomosti, ktere dobrovolne vystudoval. Je to v cloveku, nebo mame problem ve skolstvi?

4 0
možnosti
MF

A všichni slušní občané by mě měli následovat. aha... Takže kdo nespadá do vaší škatulky je automaticky neslušný? :-D

Mládenče, máte to trošku pomotané. Víte vůbec, kdo byli fašisti, že si to slovo tak berete do pera a přirovnáváte k nim některé své spoluobčany?

A ještě do toho prdente Ukrajinu, to je už vrchol :-/

4 0
možnosti
PK

Celý článek se vyhrazuje vůči jakýmsi fašistům a nakonec napíše "Sláva Ukrajině". Je tohle normální? Má aspoň trochu ponětí, co se na Ukrajině od Majdanu děje a kdo tam vládne? Jaké tam panují poměry? Spíš si ten mládenec z nás dělá srandu.

6 0
možnosti
VS

Tak tohle je silný šálek kávy. Milej zlatej, my jsme asi tak ve stejném věku. Ale to, co ze sebe dokážeš dostat, je něco otřesnýho. Ještě před chvílí jsme lízali pacholíky a teď tu budeš vyvolávat slávu Ukrajině?! Navíc nauveš nevastenečtější hnutí SPD a Miloše Zemana, Čecha jako Brno, fašistou? Nejvíce fašistů je v dnešní době na Ukrajině, tudíž při tvé ódě na tuto zem, tě musím nazvat FAŠISTOU, protože tvé vlastizrádské projevy, tomu jen a jen napovídají. První republiku nemáš právo brát do úst. Byli to slušní občané, což ty nejsi. Zamysli se nad tím, co jsi napsal, protože je to slátanina několika sr*ček na jednom místě a něco tak odpornýho jsem dlouho nečetl.

  Tudíž závěrem. Název tvého článku vystihuje tebe samotného a to ve všech třech bodech. ;-)

(omluva za nespisovnost, jsem tak nasra*ej, že to slušně nejde[>-])

5 0
možnosti
AL

Sobotka? To je ten mamlas, co vypadá jak vobřezanej penis? Kdyby měl vyhrnutej růžovej límec, tak je přesnej.

4 0
možnosti
AL

Jedinou jstotu máme;-D, že krypl Karel se další prezidentské volby nezůčastní. Snad stihne pojít, pokud ne, tak stejně bude věčně posranej a pochcanej.

3 1
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1957x
Vystudoval jsem politologii na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. Když jsem se po maturitě rozhodoval, koho volit, TOP 09 pro mě byla jasná volba. A protože nechci jen pussivně přihlížet, stal jsem se také členem této strany.

Seznam rubrik